The Stockholm Water Prize Seminar, Water and Power, 04 September 2014

Time	Duration	Action
09:00	5 minutes	Seats are taken
09:05	2 minutes	H.M. King Carl XVI Gustaf arrives
09:07	3 minutes	Introduction by Jens Berggren, SIWI
09:10	10 minutes	Dr. John Briscoe, Professor, Harvard, 2014 SWP Laureate
09:20	10 minutes	Ms. Debra Tan, Director, China Water Risk
09:30	10 minutes	Dr. Jerson Kelman, Professor, Federal University of Rio de Janeiro
09:40	10 minutes	Ms. Maria van der Hoeven, Executive Director, International Energy Agency
09:50	10 minutes	Mr. Jeremy Bird, Director General, IWMI, 2012 SWP Laureate
10:00	1 minute	H.M. King Carl XVI Gustaf leaves
10:01	30 minutes	Coffee break
10:31	5 minutes	Seats are taken
10:36	3 minutes	H.M. King Carl XVI Gustaf returns
10:39	2 minutes	Introduction to panel discussion
10:41	45 minutes	Panel discussion
11:26	20 minutes	Questions from audience
11:46	10 minutes	Concluding remarks
11:56	4 minutes	H.M. King Carl XVI Gustaf leaves
12:00		End of Seminar